Zaštitarska kompanija Prosegur predstavila inovativna rješenja

U Proseguru su pokrenuli projekt opremanje zaštitara s Google Glass naočalama te su predstavili mobilni bankarski ured koji se već koristi u Njemačkoj i Kolumbiji, zemljama u kojima je ova zaštitarska kompanija prisutna. Potonji sustav bit će u uporabi od svibnja i ponudit će isplate gotovine i prihoda, a bit će smješten na mjestima odvijanja velikih kulturnih i sportskih događanja, kao i u područjima gdje poslovnice banaka nisu dostupne.

Helena Revoredo, predsjednica kompanije s centralom u Španjolskoj i podružnice diljem Globusa najavila je stalnu usmjerenost prema novim inovacijama, koje će pružiti više učinkovitih rješenja i otići korak naprijed u kreiranju buduće sigurnosti

Stoga je u sklopu manifestacije "Prosegur Management Solutions" kompanija uvela sigurnosna rješenja s kojima će predvidjeti trendove industrije i biti na usluzi svojim klijentima. U tom je pogledu tvrtka Intelygenz specijalizirana za inovativni softver u suradnji s Prosegurom razvila aplikaciju za Google Glass naočale koje će biti namijenjene zaštitarima za učinkovitije i produktivnije odrađivanje posla.

Zaštitar će, naime, imati pristup osjetljivim informacijama koje će mu omogućiti brže kretanje, bolju reakciju i veću učinkovitost tijekom službe. Osim toga, svi će podaci, fotografije, video uradci i karte biti snimani i pohranjivani u bazu podataka te time dostupni dispečerima u kontrolnom centru i klijentima.

Ova aplikacija predstavljena je 26. marta u sklopu manifestacije "Prosegur, cjelovita rješenja".

Izvor: Zaštita.info

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS