Izazovno zanimanje-zaštitar u školi!

Njujorška policija ima otvoren poziv svim zainteresiranim osobama koje žele raditi kao agenti školske sigurnosti. Osnovna zadaća agenta je da pruže i osiguraju sigurnost učenicima, nastavnicima i posjetiteljima u javnim školama.

Početna plaća je 31.259 $. Već nakon dvije godine rada plaća se penje do 35.323 $. Ukoliko agent koristi detektor metala za to prima posebnu stimulaciju. Također, agent prima i 668 $ džeparca godišnje.

Uz to ostvarit će plaćeni godišnji odmor i bolovanje. Nakon 15 godina radnog staža primat će dodatak od 500 dolara godišnje.

Kandidat za agenta školske sigurnosti mora imati najmanje 21 godinu starosti, mora imati diplomu srednje škole, mora proći pozadinsku provjeru kao i test na droge, također mora zadovoljiti na zdravstvenom pregledu. kandidat mora imati prebivalište u New Yorku. U sklopu provjere kandidat mora uplatiti 75 dolara za otisak prstiju. Zadnji uvjet je da je kandidat državljanin SAD-a.

Agenti školske sigurnosti druge razine ostvaruju plaću od 36.770 dolara, dok agenti treće razine ostvaruju plaću od 40.045 dolara.

Na vrhu piramide su nadzornici školske sigurnosti koji imaju plaću u iznosu od 57.813 dolara.

Veterani oružanih snaga SAD-a imaju prednost pri zapošljavanju.

Nakon prijemnog ispita slijedi petnaestodnevna obuka na Policijskoj akademiji. Plaća se počinje primati od prvog dana regrutiranja.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS