Protekta prezentirala sigurnosnu bankarsku opremu

Protekta Plus, beogradska podružnica zagrebačke tvrtke Protekta održala je ove srijede u glavnom gradu Srbije prezentaciju izbora inovativne sigurnosne i manipulativne bankarske opreme i usluga. Za mjesto stručne prezentacije nazvane "Protekta Bank Event 2015." odabran je beogradski hotel Holiday Inn.
 
Prema programu uvodnu riječ održao je direktor Protekte Plus Duško Bjelotomić, nakon čega je uslijedilo prvo 'inozemno' predavanje. Riječ je bila o prezentaciji antiskiming sustava u zaštiti banaka, a prezentor je bio Patrick Phelam iz kompanije Cennox PLC. Iza Phelama govorio je Domagoj Bubalo iz tvrtke Protekta, a tema njegova predavanja obradila je "Interlocking vrata – efikasnu zaštita od razbojstava".
 
Digitalne brave u bankarskom poslovanju predstavio je nakon Bubala Dieter Bauke iz tvrtke Insys Locks, dok je o elektrokemijskoj zaštiti novca govorila Marinka Caron iz 3Sl Security Systems.
 
Zadnja dva predavanja na Protektinom eventu posvetili su sustavu upravljanja ključevima te pametnim depozitnim sefovima. 'Key Watcher' sustav upravljanja ključevima pobliže je prezentirao Ladislav Milišić iz Remexa, dok će Goran Bjelotomić iz Protekte  predstavio Bodur Cube, depozitne sefove kompanije Bode-Panzer. (D. N.)
Zadnji put promjenjen subota, 28 Mart 2015 01:53
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS