Krobel predstavio Turbo HD kineskog Hikvisiona

Krobel promet, tvrtka specijalizirana za IT i sustave tehničke zaštite održala je ovaj petak u Zagrebu, u prostoru Matis Absolute Lounge, jednodnevni seminar namijenjen novitetima, uređajima i rješenjima globalnih sigurnosnih brendova Hikvision, Visonic i Bentel. Event je okupio 50-ak stručnjaka tehničke zaštite iz Hrvatske i Slovenije.
 
"Seminar je bio posvećen novitetima, uređajima i rješenjima naših principala i partnera čiji smo distributeri i zastupnici na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Skup smo, osim toga, iskoristili i za prezentaciju novih proizvoda Hikvisiona kao dodanu vrijednost novoj tehnologiji. Kod predstavljanja tehnologije posebnu smo pažnju posvetili dodatnoj funkcionalnosti tih novih proizvoda“, rekao nam je direktor Krobela Krešo Belošević.
 
Prema programu najveći dio predavanja bio je posvećen proizvodima kineskog proizvođača sigurnosnih uređaja, a osim Beloševića okupljenima su govorili Ilija Yashmakova, regionalni menadžer Hikvisiona za istočnu Europu te Krobelovci Marko Vlaisavljević i Emil Puklin.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS