Ususret najvećoj konferenciji sigurnosnog sektora IFSEC 2015

Inovativnost je ključna tema ovogodišnje konferencije IFSEC International, koja se održava od 16. do 18. lipnja u ExCeL-u u Londonu.
 
Godišnje okupljanje sigurnosnog sektora bit će domaćin Benchmark Innovation nagrada zajedno s predstavljanjem nove Inovacijske arene. 
 
Najnoviji proizvodi, ekskluzivne demonstracije, case studije od kolega iz sigurnosnog sektora, inspiracije od stručnjaka u industriji i šansa da se upoznate sa svima koji predstavljaju nešto u sigurnosnom sektoru, više su no dovoljan razlog da se uputite u londonski kongresni i izložbeni prostor ExCeL  i sudjelujete na IFSEC International.  
 
Jer riječ je o najvećem događanju u sigurnosnom sektoru koji okuplja cjelokupnu industriju sigurnosti na jednom mjestu. Već više od 40 godina IFSEC predstavlja središte industrije sigurnosti osiguravajući izvrsnost i inovativnost.
 
Računa se da će događanje privući više od 30.000 posjetitelja i preko 650 vodećih proizvođača, dobavljača i distributera. Pokrivajući više od same tradicionalne sigurnosti i rješenja za  obranu od požara, IFSEC International će ponuditi rješenja u kontroli pristupa, biometriji, protuterorizmu, videonadzoru, alarmnim sistemina, pametnim zgradama, tjelesnoj zaštiti...  
 
Više iz kategorije: « Strah od obezbeđenja
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS