Adria Security Summit ovog septembra u Sarajevu

"Adria Security Summit" jedinstven je anualni konferencijsko-izložbeni događaj industrije bezbednosti Jadranskog (Adria) regiona. Skup će se održati od 8. do 10. septembra 2015. u Sarajevu, BiH, a okupiće sve dionike u prodajnom lancu - proizvođače, distributere i zastupnike, instalaterske kompanije, sistem integratore, konsultante i krajnje korisnike u svim vertikalnim tržištima.
Događaj se održava uz suorganizaciju i partnerstvo vodećih strukovnih udruženja iz BiH, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije, a epitet istinski regionalnog potvrdiće i promenom mesta održavanja, jer će se svake godine održavati u drugoj zemlji regiona, javljaju organizatori "Adria Security Summita", čiji je medijski partner hrvatski časopis za bezbednost osoba i imovina Zaštita.
 
Samit će se sastojati od dva segmenta - konferencijski i izložbeni. Na konferencijskom delu prisutni će imati priliku da čuju neke od najuspešnijih ekspereta iz oblasti bezbednosti, koji će govoriti o trendovima u industriji bezbednosti, migraciji ka IP tehnologijama, naprednim integracionim konceptima, umreženoj bezbednosti, razvoju kompanija, tehnologijama u kontroli pristupa, internetu stvari i tržištima zemalja Jadranskog regiona. U izložbenom delu svoje usluge i proizvode predstaviće 18 vodećih proizvođača i distributera iz regiona i sveta, koje će prisutnima prezentirati bogat portfolio usluga i tehnoloških noviteta.
 
Drugi dan konferencije učesnike očekuju avanture na otvorenom - rafting rijekom Neretvom, uživanje u tradicionalnim specijalitetima i poset jednom od najimpozantnijih građevinskih objekata bivše Jugoslavije - tajnom komandnom centru JNA u Konjicu.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS