Riječi koje nikako ne treba ukucavati na Google

Poznato je da Google u sebi krije mnoge tajne, ali zamislite da nešto sasvim slučajno ukucate u popularnom internet pretraživaču, a kao rezultat dobijete članke ili slike iz noćnih mora?

Iako riječi koje se nalaze u nastavku djeluju sasvim normalno, njihov rezultat će vas potpuno zgroziti pa vam ne preporučujemo da ih pretražujete ukoliko vam brzo pripadne muka. Međutim, ukoliko baš želite da vidite šta se to krije iza njih, ukucajte ih u Google, a zatim odaberite sekciju “Images”, prenosi Telegraf.

“Elephantiasis” Elephantiasis je oboljenje od koga se koža stvrdne, naročito u predjelu muških genitalija. Jedno je sigurno - Google Images nikada nije bio odvratniji pa vam predlažemo da ovu riječ ne kucate ukoliko niste spremni na HOROR.

“Blue waffle” Iako vam ova riječ možda ne djeluje strašno, vjerujte nam da rezultati itekako jesu.

“Lemonparty” Limun-žurka ili veganska politička stranka? Ne provjeravajte. Nije ni jedno ni drugo. U stvari, jeste žurka, ali ne ona na koju želite da odete.

“Tub Girl” Ovo je defintivno nešto najodvratnije što se može pronaći na internetu. Nikako nemojte da ovu riječ ukucate na Google-u. Amputacije, abortusi, tumori, kastracije Kada su u pitanju ovakve stvari, Google nema milosti. Najveći internet pretraživač će vam dati ono što ste tražili, zato pazite.

“Bomb blueprints” Kad god neko ukuca “bomb blueprints” u Google, negdje se upale crvena svjetla. Prošle godine su specijalci u Americi upali u stan jer je žena tražila ekspres lonac, muž ranac, a sin informacije o Bostonskom bombaškom napadu. Simptomi bolesti Internet radi po principu da su najbizarnije stvari ujedno i najčitanije. Tako do izražaja dolaze bolesti koje se dešavaju u jednom od hiljadu slučajeva. Bolje idite kod pravog doktora, jer Google je odličan u gajenju našeg unutrašnjeg hipohondra, a dijagnoza je uvijek ista - imate još nekoliko mjeseci. 

Zadnji put promjenjen subota, 28 Mart 2015 01:44
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS